Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Contacte   | Online Programare la Medic   |  Admin | WebMail

     Română      Русский

Noutăţi
Publicat: 22.08.2022   
Accesări: 379
Centrul de Sănătate Mintală angajează îngrijitor pentru Centrul de Criză și serviciile de plasament Citeşte mai mult...
Publicat: 25.01.2022   
Accesări: 1273
Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Botanica a primit în vizită marți, 25 ianuarie, Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie. Scopul vizitei a fost familiarizarea Comisiei parlamentare cu bunele practici în organizarea Centrelor de Sănătate Mintală din țară. Citeşte mai mult...
Publicat: 16.02.2021   
Accesări: 1197
Beneficiarii Centrului de Plasament RESPIRO sunt asistați în asigurarea necesităților spirituale Citeşte mai mult...


Cine suntem?

Primește o consultație gratuită la tel: 0 602 99 333

CCSM GRUP întrunește o echipă de specialiști și consultanți egali care promovează servicii de sănătate mintală și adicție bazate pe cele mai moderne standarde în domeniu.

În tratamentul tulburărilor mentale, de comportament și a adicțiilor Centrul Comunitar de Sănătate Mintală (CCSM) întrunește asistența medicală, psihologică, suportul neformal și îngrijirile complexe.

Prin ordinul MS nr. 755 din 31.07.2014, CCSM Botanica deservește populația sectorului Botanica al municipiului Chișinău ca serviciul oficial specializat în psihiatrie și reabilitare psiho-socială (sănătate mintală) în cadrul asistenței medicale primare. CCSM Botanica prestează servicii gratuite pentru pacienții asigurați și neasigurați în volumul Programului Unic de Asigurări în Sănătate, inclusiv medicamentele gratuite compensate în 100% din fondurile CNAM sau programelor naționale ale Ministerului Sănătății. În acest scop CCSM colaborează cu medicina primară (de familie) - AMT Botanica, CNAM și Ministerul Sănătății al RM.

În același timp CCSM GRUP în premieră prestează servicii de reabilitare în condiții protejate pentru toate formele de adicții.

Centrul de Reabilitare Recovery

Reabilitarea psihosocială în caz de dependențe - prin programul Centrul de Criză și Reabilitare „Recovery”, care este o comunitate terapeutică în baza căreia în parteneriat se prestează un program complex multilateral de intervenție psihosocială care combină cele mai eficiente metode de tratament ale narcomaniei, alcoolismului, diferite adicții alimentare și comportamentale.
 
Acestea includ programe bazate pe modelele Minessota și SMART Recovery. Reabilitarea este multiaspectuală - biologică, psihologică și moral-spirituală, inclusiv și în mod avansat utilizând tehnici psihoterapeutice - cognitiv comportamentală, rațional-emotivă, mindfulness, etc.
 
 


Suntem în Viber
+37360299333